Головна Новини Світ Росія Медведєв погрожує почати світову війну: назвав країну, яка отримає порцію радіоактивного попелу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрожує почати світову війну: назвав країну, яка отримає порцію радіоактивного попелу

Дмитрій Медведєв погрожує почати глобальну війну, якщо США атакуватиме російські позиції в Україні.

26 травня 2024, 13:02 comments5016
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заяви, що у випадку застосування ядерної зброї з боку Росії, то США проведуть масовану атаку та знищать усі об’єкти РФ в Україні. На такі заяви відреагував заступник голови Радбезу РФ Дмитрій Медведєв, який пригрозив початком глобальної ядерної війни.

Медведєв погрожує почати світову війну: назвав країну, яка отримає порцію радіоактивного попелу

Медведєв пригрозив почати світову війну. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв назвав Сікорського "дивною істотою" та пригрозив початком ядерної війни, якщо США втрутиться у прямий конфлікт в Україні.

"Влучання американців по наших цілях означає початок світової війни", — заявив Медведєв.

Російський політик на цьому не зупинився та закликав поляків бути обережнішими у  своїх заявах. Зокрема Медведєв згадав заяву Анджея Дуди щодо готовності Польщі розмістити ядерну зброю союзників.

"Враховуючи, що ще один поляк Дуда нещодавно заявив про бажання розгорнути ядерну зброю у Польщі, Варшава не залишиться осторонь і обов’язково отримає свою порцію радіоактивного попелу", — пригрозив Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погрози Медведєва прозвучали в бік президента України Володимира Зеленського. Російський політик заявив, що Зеленського чекатиме суд, або ж доля Степана Бандери, якого вбив агент КДБ пострілом ціаніду калію в обличчя.

Також "Коментарі" писали про чергові погрози Медведєва країнам, які погодяться відправити свої війська в Україну для війни проти Росії. За словами Медведєва Кремль буде відповідати на такі кроки ударами не лише по позиціях іноземних військ в Україні, але й завдасть ударів по резиденції урядів США, Франції та Великої Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини