Головна Новини Світ Росія Медведєв погрожує росіянам через те, що "Україна краще модернізує танки Т-72"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрожує росіянам через те, що "Україна краще модернізує танки Т-72"

Через танки Т-72 Медведєв пригрозив росіянам кримінальною відповідальністю

10 січня 2023, 18:24 comments2192
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв почав погрожувати через те, що "Україна краще модернізує радянські танки Т-72". Він заявив російському військово-промисловому комплексу  про "відповідальність". Про це пишуть російські ЗМІ. 

Медведєв погрожує росіянам через те, що "Україна краще модернізує танки Т-72"

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

На одній із нарад  Медведєв сказав, що, мовляв, наша країна почала модернізовувати 100 радянських танків. Окрім цього він заявив, що росіяни мають швидше лагодити техніку, аби знову відправляти її на війну проти України. 

"Звернув, наприклад, сьогодні увагу на інформацію про те, що наші супротивники профінансували модернізацію 100 танків Т-72, наголошую — не якихось там іноземних танків, а Т-72, для того, щоб постачати з радянської спадщини", — сказав Медведєв. 

Дмитро Медведєв також почав погрожувати відповідальністю через зрив державних оборонних замовлень країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв розповів, який подарунок до Нового року Росія надіслала країнам НАТО. Фрегат російського флоту "Адмірал Горшков", озброєний гіперзвуковими ракетами "Циркон", вирушив із Чорного моря до Атлантичного океану. Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що судно йде до берегів країн НАТО. У властивій для себе уїдливій манері Медведєв назвав цей крок подарунком до Нового року від Росії країнам НАТО. Медведєв прямо заявив, що відправка відбулася 4 січня та її мета наближення до країн НАТО та створення загрози для США зокрема. За даними Військово-морських сил України у Facebook, церемонію відправлення "Горшкова" особисто очолив президент Росії Володимир Путін. Щоправда, особисто Путін не був присутній, він включився по відеозв'язку. Планується, що фрегат виконуватиме завдання бойової служби в акваторіях Середземного моря, Атлантичного та Індійського океанів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7575

10 січня 2023, 18:31

Найди себе дeвкy на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини