Головна Новини Світ Росія Медведєв погрозливо відреагував на ідею введення військ НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрозливо відреагував на ідею введення військ НАТО в Україну

Дмитрій Медведєв пригрозив запуском ракет по Європі, як відповідь на введення військ НАТО в Україну.

8 червня 2023, 16:25 comments3921
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній генсек НАТО Андерс Расмуссен розповів, що деякі члени військового альянсу розглядають можливість введення своїх військ на територію України. На такі слова відреагував заступник голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російського політика.

Медведєв погрозливо відреагував на ідею введення військ НАТО в Україну

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Расмуссен вказав, що введення військ НАТО на територію України можливе, якщо на липневому саміті військового альянсу не узгодять чіткі та реальні безпекові гарантії для України. За його словами в контексті введення військ активну позицію займає Польща, а також країни Балтії. На думку колишнього генсека НАТО такі дії будуть абсолютно законними, якщо Україна звернеться з відповідною пропозицією.

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв погрозливо відреагував на такі ідеї.

"Хочете гіперзвукові удари по Європі, так? І що з цього приводу вважає Uncle Sam? Адже його це теж торкнеться…", — заявив російський політик.

Під терміном Uncle Sam Медведєв мав на увазі Сполучені Штати. Російський політик також критично висловився про Расмуссена вказавши, що раніше він був "не дуже розумною людиною", а тепер впав у "недоумство".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяви експрезидента Росії Дмитрія Медведєва, який повідомляв, що українські сили почали довгоочікуваний контрнаступ.

Також "Коментарі" писали, що Медведєв після атак невідомих безпілотників по Москві назвав вічного ворога Російської Федерації. Попри те, що Російський політик звинуватив в атаках Україну, вічним ворогом виявилась інша країна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини