Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав вічного ворога Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав вічного ворога Росії

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв після атак невідомих безпілотників по Москві назвав вічного ворога Російської Федерації.

31 травня 2023, 12:43 comments3113
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв відреагував на слова британського керівника МЗС, який стверджує, що Україна має право атакувати територію Росію для захисту своїх кордонів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter російського політика.

Медведєв назвав вічного ворога Росії

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймса Клеверлі після атаки невідомих дронів по Москві зробив припущення, що Україна має право здійснювати напади на Росію в цілях самооборони. На такі слова Клеверлі різко відреагував колишній президент РФ Дмитрій Медведєв, який назвав Британію вічним ворогом Росії.

"Тупі чиновники Великої Британії, нашого вічного ворога, мають пам’ятати, що в рамках загальноприйнятого міжнародного права… їхня держава також може бути кваліфікована як така, що перебуває у стані війни", — заявив Дмитрій Медведєв.

За словами Медведєва Велика Британія надає Україні військову допомогу, техніку та навчає солдатів ЗСУ. На думку російського політика таким чином країна є союзником України і "веде неоголошену війну проти Росії".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про те, хто міг атакувати дронами Москву: аналітик назвав три варіанти.

Також "Коментарі" писали першу реакція Путіна на атаку дронів по Москві. У ній президент Росії пригрозив дзеркальними діями російської армії. Кремль стверджує, що саме українські безпілотники атакували Москву, після того, як російські сили нібито завдали ударів по одному з центрів прийняття рішень у столиці України. Попри такі повідомлення власник ПВК "Вагнер" критикує Міноборони РФ за бездіяльність перед нападом безпілотників на столицю Росії.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини