Головна Новини Світ Росія Медведєв приголомшив росіян: скільки їм ще жити під санкціями
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв приголомшив росіян: скільки їм ще жити під санкціями

Дмитро Медведєв попередив росіян, що жити під санкціями доведеться вічно

7 вересня 2024, 12:05 comments2906
Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії та заступник голови Ради нацбезпеки РФ Дмитро Медведєв вважає, що санкції в Росії будуть "назавжди" та "до розпаду та громадянської війни в США". Як передає портал "Коментарі", такий прогноз Медведєв зробив у себе в соцмережі.

Медведєв приголомшив росіян: скільки їм ще жити під санкціями

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

Дмитро Медведєв вирішив поміркувати про те, чи знімуть Дональд Трамп чи Камала Гарріс санкції з Росії у разі перемоги на виборах і вирішив, що ні.

"Санкції проти СРСР були все XX століття. Вони повернулися в ХХI у безпрецедентному масштабі. Тому для всіх нас — sanctions forever (санкції назавжди — ред.). Точніше — до розпаду США в ході неминучої нової громадянської війни. Адже Голлівуд недарма знімає про неї". фільми", – висловив екс-президент РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв видав нову абсурдну заяву про "чужий Донбас" та "київських неонацистів". Своїми доводами екс-президент РФ традиційно поділився в Telegram.

"Чому київські неонацисти так прагнуть повернути абсолютно чужий для них Донбас? Чому їх відчайдушно підтримують у цьому всі скажені тварини, які сьогодні охороняють західний світ: від напівдохлого пса Байдена до нікчемних гомункулів, що стоять біля смердючого корита в так званій Прибалті гроші. Бабло — або лаве, іншими словами. І прокралася вщент злочинній кліці Зеленського, яка привела економіку вмираючої країни до катастрофи, але якій потрібно буде оплачувати рахунки спонсорів кривавої бійні, і самим спонсорам, що паразитує на тілі України, що розкладається", — видав давній". соратник Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тепер ніщо не може стримати Росію: що дало надзвичайну впевненість Кремлю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини