Головна Новини Світ Росія Медведєв пригрозив ядерним Апокаліпсисом
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив ядерним Апокаліпсисом

Колишній президент Росії вкотре погрожує завдати ядерного удару. Цього разу Медведєв навав дві причини, чому ядерна війна може відбутись

3 липня 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв вчергове погрожує Заходу. Цього разу російський політик наводить дві причини, чому Росія може застосувати ядерну зброю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Медведєва.

Медведєв пригрозив ядерним Апокаліпсисом

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв стверджує, що ядерний Апокаліпсис не просто можливий, а "цілком імовірний". Російський політик, що відомий своїми неоднозначними заявами вказав два аргументи.

За словами Медведєва через війну в Україні світ знаходиться у гіршому стані, ніж у період Карибської кризи. Саме під час Карибської кризи у 1962 році СРСР розмістив таємно ядерні ракети на Кубі, поблизу США. Це вперше, коли дві країни наблизились до прямого протистояння й можливого використання ядерної зброї.

"Наші супротивники вирішили реально розгромити найбільшу ядерну державу – Росію. Вони, без сумніву, кінчені дурні", — критично відгукується Медведєв про країни Заходу, які допомагають України протистояти незаконній російській агресії.

Іншою причиною, чому ядерна зброя може бути використана, на думку Медведєва це те, що вже був подібний прецедент. Таким чином російський політик стверджує, що "ніякого табу немає" на використання ядерної зброї. Нагадаємо, що США завдали ядерного удару по Японії у 1945 році і таким чином закінчили Другу світову війну.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Дмитрій Медведєв погрозливо відреагував на ідею введення військ НАТО в Україну для захисту від нападу Росії.

Також "Коментарі" писали про експрезидента Росії, який повідомив, що українські сили почали довгоочікуваний контрнаступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини