Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, куди Росія хоче відсунути українські війська
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, куди Росія хоче відсунути українські війська

У Кремлі знову заявили про територіальні претензії до України

21 липня 2022, 15:55 comments1544
Поділіться публікацією:

Опальний російський політик, екс-прем'єр-міністр РФ, а нині заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що під час так званої "спецоперації" в Україні українські війська необхідно відсунути не лише від Донецька, а й подалі. При цьому, що політик має на увазі під заявою "далі", він не пояснив. Як передає "Коментарі", слова Медведєва цитує російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Медведєв розповів, куди Росія хоче відсунути українські війська

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Усі завдання [так званої спецоперації] будуть доведені до кінця. На Донбасі буде спокійно, мирно та комфортно. Все буде зроблено для того, щоб відсунути українські війська від Донецька та подалі", — заявив Медведєв. Його слова наводить "РІА Новини".

Варто нагадати, що за останні різкі заяви на адресу України Дмитра Медведєва вже прозвали наступником покійного Володимира Жириновського, який за життя робив скандальні заяви на адресу України та українців. Тепер Медведєв приміряє на себе вдало цю роль, постійно заявляючи, що немає такої держави України, ставлячи під сумнів незалежність України та існування української нації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник президента Росії Дмитро Пєсков поспішив уточнити трактування свого шефа про небажання відновлювати мирні переговори з Україною. Пєсков заявив, що ні Володимир Путін, ні Сергій Лавров, як головний дипломат Кремля, ніколи не говорили про те, що питання переговорів Москви та Києва закрите.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у ЦРУ вважають, що президент РФ Путін вирішив повторно випробувати долю, після помилки у війні проти України. Директор ЦРУ Вільям Бернс розповів, чим закінчиться для президента РФ виснажлива запекла війна проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/171865
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини