Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, що може статися із звинуваченим у замаху на Прилєпіна у в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, що може статися із звинуваченим у замаху на Прилєпіна у в'язниці

Дмитро Медведєв знову виступив з погрозами

7 травня 2023, 16:52
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову відзначився новою заявою з погрозами щодо замаху на російського пропагандиста Захара Прилєпіна. За його словами, із підозрюваним у цій справі може статися "нещасний випадок" у в'язниці.  Про це він написав у Telegram. 

Медведєв розповів, що може статися із звинуваченим у замаху на Прилєпіна у в'язниці

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Маріонетка Кремля прямо  натякнула, що може статися зі злочинцями у в'язниці. За його словами, такі вбивства мають "виховне значення для нових покидьків".

"За кримінальним законом їх, як і інших злочинців, судитимуть за теракт та засудять до тривалих термінів ув'язнення. Але важливо, щоб вони та їм подібні усвідомлювали просту річ – навіть із засудженими до довічного ув'язнення іноді трапляються події та нещасні випадки. І тоді тривалий термін покарання швидко переривається з природних причин через смерть ув'язненого. І це також має велике виховне значення для нових покидьків, яких найняли для вбивств", — написав Медведєв. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії підірвали авто Захара ПрилєпінаУ Нижньому Новгороді в Росії підірвали автомобіль Audi Q7, в якому сидів російський письменник і так званий "заступник командира батальйону "спецназу" угруповання "ДНР" по роботі з особовим складом Захар Прілєпін. За попередньою інформацією, його доправили до лікарні, де лікарі борються за його життя. Вибух був "досить сильний", на місці вибуху утворилася вирва. 

Як повідомляє Telegram-канал BRIEF, Прилєпін їхав до родини в Нижній Новгород в Audi Q7, коли спрацював вибуховий пристрій під днищем авто. Підтверджено, що загинув водій. Прилєпіну надають медичну допомогу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини