Головна Новини Світ Росія У Росії підірвали авто Захара Прилєпіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії підірвали авто Захара Прилєпіна

Наразі лікарі надають Прилєпіну допомогу в лікарні.

6 травня 2023, 12:40
Поділіться публікацією:

У Нижньому Новгороді в Росії підірвали автомобіль Audi Q7, в якому сидів російський письменник і так званий "заступник командира батальйону "спецназу" угруповання "ДНР" по роботі з особовим складом Захар Прілєпін. За попередньою інформацією, його доправили до лікарні, де лікарі борються за його життя. Вибух був "досить сильний", на місці вибуху утворилася вирва. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють російські ЗМІ.

У Росії підірвали авто Захара Прилєпіна

Захар Прілєпін. Фото: із відкритих джерел

На даний момент на місці інциденту працюють екстрені служби.

Як повідомляє Telegram-канал BRIEF, Прилєпін їхав до родини в Нижній Новгород в Audi Q7, коли спрацював вибуховий пристрій під днищем авто. Підтверджено, що загинув водій. Прилєпіну надають медичну допомогу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — засновник та головний фінансист ПВК "Вагнер" Євген Пригожин виклав у мережу відеоролик, у якому показав ряди трупів "вагнерівців". Він заявив про "нестачу боєприпасів 70%" і ошукав начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова та міністра оборони Росії Сергія Шойгу. Також Пригожин, який останнім часом дедалі жорсткіше робить наскоки на вище військове керівництво Росії, попередив, що його найманці 10 травня виходять із Бахмута до тилових таборів, "щоб зализати рани". Про що говорять заяви пригожин? Чому вищі чини дозволяють колишньому зеку подібне? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – світ перебуває у переломному моменті: Байден зробив заяву про війну в Україні.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ENews112/13733
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини