Головна Новини Світ Росія Медведєв сказав, на які території РФ може розширити "санітарну зону"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв сказав, на які території РФ може розширити "санітарну зону"

Заступник голови Ради безпеки терористичної Росії Дмитро Медведєв заявив, що «санітарна зона» може бути розширена до кордонів з Польщею

14 червня 2024, 14:53 comments1259
Поділіться публікацією:

Дмитро Медведєв заявив, що РФ повинна захищати себе, тому він не виключив, що так звана "санітарна зона" може бути розширена до кордонів з Польщею.

Медведєв сказав, на які території РФ може розширити "санітарну зону"

Дмитро Медведєв

"Росія має захистити себе на довгі роки. Звідси, до речі, і ідея санітарної зони, яку висунув Путін. У цю зону може потрапити вся Україна аж до кордонів із Польщею, бо саме звідти походить безперервна загроза",
— заявив Медведєв.

Він не виключив, що території "санітарної зони" за "бажання людей", які там проживають, можуть стати частиною Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що кремлівський диктатор Володимир Путін кілька разів заявляв, що РФ потрібно створити так звану "санітарну зону" на кордонах з Україною, щоб "убезпечити себе". При цьому він цинічно виправдовував наступ на Харківську область та атаки на сам Харків саме створенням цієї самої "санітарної зони". Диктатор говорив, що таким чином РФ хоче убезпечити від обстрілу Білгородську область.

При цьому відомо, що сьогодні в Росії відбувається своєрідний "парад божевілля", коли лідери країни-агресора роблять шалені заяви. Зокрема, сам Путін навіть заявив про те, що між Україною та РФ потрібно крок за кроком налагоджувати добросусідські відносини.

Крім того, Путін заявив, що в Україні має пройти демілітаризація та денацифікація, а також мають дотримуватися прав та інтересів російськомовних. Крім того, Україна має відмовитись від членства в НАТО. Кремлівський диктатор заявив, що "надалі всі ці базові та принципові положення мають бути зафіксовані у вигляді фундаментальних міжнародних домовленостей".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини