Головна Новини Світ Росія Медведєв сказав, як відреагує Росія на поставки танків в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв сказав, як відреагує Росія на поставки танків в Україну

Росія має збільшити виробництво танків, оскільки Захід озброює Україну, говорить колишній президент РФ.

9 лютого 2023, 17:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв відвідав танковий завод в сибірському місті Омськ, 9 лютого. Під час свого візиту політик сказав як саме відреагує Росія на постачання західних танків до України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram російського політика.

Медведєв сказав, як відреагує Росія на поставки танків в Україну

Медведєв відповів, що буде робити Росія. Фото з відкритих джерел

Україна намагається отримати військову допомогу від союзників, щоб протистояти російській агресії, яка вже майже рік намагається знищити демократичну та незалежну країну. Союзники України поступово розблоковують усе більше військової техніки для української армії.

Нещодавно кілька країн, зокрема США, Великобританія та Німеччина ухвалили рішення передати Україні танки. Зараз дипломати та Володимир Зеленський намагаються отримати літаки від союзників. Таким чином Україна зможе ефективніше протистояти Росії та викинути її зі своєї території. Такі дії не подобаються вищому керівництву РФ, зокрема колишньому президенту Росії Дмитру Медведєву.

"Як ми знаємо, наш супротивник випрошував за кордоном літаки, ракети, танки. Як нам відповісти? Зрозуміло, що в цьому випадку для нас є природним нарощувати виробництво різного озброєння, в тому числі сучасних танків", — заявив російський політик Дмитро Медведєв після відвідин заводу з виробництва танків.

Медведєв бувши на посаді президента Росії сприймався як один з найбільших ліберальних політиків РФ, проте зараз його вислови продовжують наративи Кремля, включно зядерними погрозами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики назвали кількість танків, які втратила Росія та Україна.

Також "Коментарі" писали, що Німеччина надішле в Україну велику партію танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини