Головна Новини Світ Росія Медведєв видав нову порцію маячні: цього разу дісталося французам
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв видав нову порцію маячні: цього разу дісталося французам

Колишній президент РФ накинувся з образами і погрозами на Францію

3 січня 2024, 21:47
Поділіться публікацією:

Заступник секретаря російської РНБО, колишній президент РФ Дмитро Медведєв назвав французів "жабниками" за те, що Міністерство закордонних справ Франції виправдало удари України по російському місту Бєлгород. Чергову скандальну заяву Медведєв опублікував у Telegram, передає портал "Коментарі".

Медведєв видав нову порцію маячні: цього разу дісталося французам

Медведєв назвав французів "жабниками". Фото з відкритих джерел

Після ударів Збройних сил України по Бєлгороду МЗС Франції заявило, що відповідні дії української армії є законною самообороною.

Дмитра Медведєва розлютила заява французького міністерства. Колишній очільник Кремля назвав французів "жабниками", а також натякнув, що всі вони нібито нетрадиційної орієнтації.

"Ми ніколи не любили французів. Типу жабники, воювали з нами. І взагалі ці... п-ри (не піонери типу)", — написав Дмитро Медведєв.

За словами колишнього президента РФ, заява МЗС Франції після обстрілу Бєлгорода підтвердила так звану справедливість негативного ставлення росіян до французів.

При цьому Дмитро Медведєв без будь-яких аргументів заявив, що місто нібито було обстріляне касетними боєприпасами.

На завершення російський політик додав, що вважає громадян Франції "мразями", "виб***ками" та "ви***ками".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що головна мета, яка не задекларована у цілях "СВО" — це усунення чинного українського керівництва. Він назвав головну ціль, яка не проголошується, однак на думку Медведєва, має бути виконана російським режимом під керівництвом Путіна. Російський політик також продовжив свої пропагандистські наративи та висловив претензії на Київ, Одесу, Харків, Дніпро та Миколаїв, які назвав "русскими городами".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 січня 2024, 22:14

Лексикон нашого корумпованого Фюрера.


Новини