Медведєв відповів Маску: запис росіянина заблокували в Twitter

Російський політик звинуватив Ілона Маска в "прогинанні" перед Сполученими Штатами та Україною.

Соціальна мережа Twitter, що належить американському мільярдерові Ілону Маску заблокувала пропагандистський допис заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрія Медведєва. Колишній президент Росії розкритикував Ілона Маска за видалення його запису, в якому він обурливо висловлювався про війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Дмитрій Медведєв у своїх записах неодноразово висловлював скандальні тези та вживає образливі вирази в бік союзників України. Заступник голови Ради безпеки Росії є надзвичайно активним користувачем соціальних мереж, у тому числі Twitter. Соціальна мережа, яка належить Ілону Маску видалила останній запис Медведєва.

Медведєв відреагував та вказав, що Ілон Маск "прогнувся" перед США та Україною. Далі ж політик зізнався, що головна мета використання соціальної мережі – це російська пропаганда.

"А якщо серйозно, то обійдемося і без нього. Зрештою, це лише іноземна соцмережа, що діє на користь американського істеблішменту. Ми цілком цинічно використовували її для просування наших пропагандистських цілей", - пише Медведєв.

У кінці Дмитрій Медведєв вказав, що головне завдання для Росії це завдати поразки Україні, США та їхнім союзникам по НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Молдові викликали російського посла через скандальні заяви Дмитрія Медведєва. Російський політик дивно відреагував на потрапляння в чорний список Молдови Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали, що Медведєв похвалив скандальні заяви Віктора Орбана про Україну.