Головна Новини Світ Росія Путін потрапив у чорний список: реакція Медведєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін потрапив у чорний список: реакція Медведєва

Дмітрій Медведєв відреагував на чорний список Молдови, куди потрапив президент Росії Володимир Путін.

28 квітня 2023, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Молдови Дорін Речан оголосив, що влада країни склала чорні списки посадовців, яким заборонено в’їжджати на територію Молдови. Серед імен, які потрапили під заборону є також російський президент Володимир Путін. Дмітрій Медведєв різко прокоментував цю інформацію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російського політика.

Путін потрапив у чорний список: реакція Медведєва

Путін та Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дорін Речан оголосив, що Молдова має чорний список людей, однак країна не витрачатиме ресурси на відкриття списку. За його словами росіяни, які потрапили під заборону дізнаються про це лише при спробі в’їхати на територію Молдови. Серед заборонених імен були чиновники та артисти, які пропагують та підтримують війну Росії з Україною. Наразі відомо, що у список потрапив президент РФ Володимир Путін. Російський політик Дмітрій Медведєв різко прокоментував цю інформацію.

"Загадкова істота, на ім'я Речан повідомила, що ні президент Росії, ні російські офіційні особи не зможуть в'їхати до його країни Молдови. Ну, по-перше, туди зараз ніхто й не збирається. Може, якось потім…", — пише Медведєв.

Далі експрезидент Росії пригрозив Молдові та заявив, що такої країни вже не існує.

"А по-друге, і країни такої вже нема. Місцеві начальники її продали Румунії. Нехай із ними народ розбирається. І вирішить, нарешті, хто вони – молдавани чи румуни. При тому, звичайно, розумінні, що всякі там річани та санду поважатимуть суверенітет Придністровської Молдавської Республіки", — повідомляє Дмітрій Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС Росії Марія Захарова відреагувала на телефонний дзвінок Володимира Зеленського та Сі Цзіньпіна.

Також "Коментарі" писали про Китай, який відреагував на скандальну заяву свого посла, що поставив під сумнів суверенітет країн колишнього СРСР



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини