Головна Новини Світ Росія Медведєв вже не приховує, що Росія планує втручатися у вибори на Заході: що буде робити Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв вже не приховує, що Росія планує втручатися у вибори на Заході: що буде робити Кремль

Дмитро Медведєв заявив про існування на Заході “опозиційних” політиків та партій, які "відкрито та таємно" буде підтримувати РФ

4 лютого 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Цього року у багатьох країнах Європи та США відбудуться вибори. Відтак, РФ збирається "підтримати всіма можливими способами" вигідних їй кандидатів. Про це написав заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв у Telegram.

Медведєв вже не приховує, що Росія планує втручатися у вибори на Заході: що буде робити Кремль

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

У своєму дописі Медвєдєв пише, що на Заході існують “опозиційні” політики та партії зі “своєю національною програмою, яка протистоїть американському глобалізму”

“Наше завдання – всіляко підтримувати таких політиків та їхні партії на Заході, допомагаючи їм apertum et secretum досягти гідних результатів на виборах”, — неприховано оголосив наміри Кремля Дмитро Медведєв.

На думку кремлівського пропагандиста, прихід до  влади проросійських політиків “радикально оздоровить політичний ландшафт у західному світі”.

 Колишній російський президент зробив таку заяву перед виборами, зокрема, майбутнього президента США в листопаді та виборами в Європарламент у червні. Відомо, що у 2024 році вибори пройдуть у 77 країнах світу, де проживає три мільярди людей. 

Відомо, що це вже не перші спроби російського втручання у вибори. Зокрема, під час президентських виборів в США 2016 року, коли РФ використовувала свій вплив, щоб допомогти Дональду Трампу перемогти на виборах. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чому питання із виділенням допомоги від США знову відкладається. У той час, як у Сенаті між республіканцями та демократами, схоже, досягнуто консенсусу щодо голосування за пакет допомоги партнерам (включаючи понад 60 млрд дол для України) та реформи у прикордонній політиці (з посиленням кордону з Мексикою та контролем за міграцією), у Палаті представників республіканці ведуть свою гру. Її спікер-трампіст Майк Джонсон оприлюднив законопроєкт про допомогу виключно Ізраїлю. Підтримку України запропонував відкласти на невизначений термін. У Білому домі вже назвали такий хід цинічним маневром. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини