Головна Новини Світ Росія Медведєв з новими погрозами відреагував на визнання Зеленського людиною року за версією Time
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв з новими погрозами відреагував на визнання Зеленського людиною року за версією Time

Медведєв заявив, що Кремлю не треба ніяких "непотрібних компромісів"

8 грудня 2022, 18:05 comments3111
Поділіться публікацією:

Цілий день Кремлю не дає спокою рішення видання Time, яке назвало українського президента Володимира Зеленського людиною року. Спочатку речник Путіна Пєсков відреагував на це. А потім ще й заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у своєму традиційному стилі з погрозами, звинуватив українського президента у відмові від переговорів з РФ. Відповідну заяву він зробив у своєму Телеграмі.

Медведєв з новими погрозами відреагував на визнання Зеленського людиною року за версією Time

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Медведєв заявив, що російським ЗМП також варто відзначити Володимира Зеленського "за його відмову від переговорів". А після вже традиційно почав погрожувати, запевняючи, що Росії не треба ніяких "непотрібних компромісів".

"Ось за що варто було б не ангажованим західним журналам, а нашим мас-медіа особливо відзначити Зеленського, то це за його відмову від переговорів.Завдяки цьому Росія без зайвих питань доробить всю роботу остаточно, не розмінюючись на непотрібні компроміси",- сказав обурений Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Кремлі вiдреагували на визнання Time Зеленського людиною року.У Путіна прокоментували рішення видання Time, яке назвало українського президента Володимира Зеленського людиною року. Кремль назвав критерії вибору ЗМІ "зашорними". Відповідну заяву зробив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков. За словами Пєскова, критерії такого вибору мають зашорений характер. Окрім цього, він розгледів у цьому вияв русофобії.

Також "Коментарі" писали про те, про що говорять нові заяви ПутінаПолітолог, політичний консультант Володимир Фесенко вважає, що кожна з путінських заяв має своє смислове навантаження.Він звертає увагу, що порівняння з Петром I звучить від Путіна не вперше. Очевидно, пояснює Володимир Фесенко, творець Російської імперії є історичним прикладом для Путіна, який бачить себе в ролі її від творця.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини