Головна Новини Світ Росія Медведєв з образами відповів на заяву президента Зеленського про російську підтримку дій ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв з образами відповів на заяву президента Зеленського про російську підтримку дій ХАМАС

Медведєв озвучив порцію фейків про підтримку ІДІЛ

10 жовтня 2023, 17:36 comments2767
Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії з образами та звинуваченнями відповів на заяву президента України в Бухаресті про те, що РФ одна з тих країн, яка стоїть за підтримкою дій терористичного угруповання ХАМАС. У відповідь кремлівська маріонетка заявила, що "ІДІЛ традиційний партнер українського режиму". Окрім цього, Медведєв опублікував фотожабу на українського президента у своєму Телеграмі.

Медведєв з образами відповів на заяву президента Зеленського про російську підтримку дій ХАМАС

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

У своєму повідомленні Медведєв традиційно не обійшов без образ.

"З наркоманами безглуздо говорити мовою розуму, закликати включити мізки. Їх немає, вони згоріли під впливом білого порошку",- написав він.

Також кремлівська маріонетка заявила, що нібито "ІДІЛ (Ісламська держава) – традиційний партнер українського режиму, який виконує його терористичні завдання по всій планеті".

"ІДІЛ регулярно отримує великі спонсорські внески, а також різноманітну зброю, яка вкрадена укронацистами з постачань НАТО. Учасники ІДІЛ мають секретні рахунки в банках України та таємно скуповують українську нерухомість", — видав нову божевільну заяву Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв зробив цинічну заяву щодо причетності України до нападів на Ізраїль. Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв заявив, що передана зброя для України застосовується бойовиками терористичної організації ХАМАС проти Ізраїлю. Однак українська розвідка ще до повідомлень Медведєва оголосила про можливі провокації та фейки з боку Росії.

Російський політик Дмитрій Медведєв опублікував повідомлення в якому стверджує, що Україна нібито продала зброю для терористів, що напали на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини