Головна Новини Світ Росія Медведєв заявив, що війною Росія добивається, щоб Україна стала "нормальним сусідом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв заявив, що війною Росія добивається, щоб Україна стала "нормальним сусідом"

Свою оцінку ходу бойових дій Медведєв давати відмовився

25 березня 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вважає, що війна проти України йде "за планом Путіна". Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку він висловив в інтерв'ю пропагандистам з "РІА Новини".

Медведєв заявив, що війною Росія добивається, щоб Україна стала "нормальним сусідом"

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Повномасштабну війну в Україні Дмитро Медведєв намагався виправдати тим, що Росія не зуміла досягти поставленої мети дипломатичним шляхом. Тому у Кремлі було ухвалено рішення про те, щоб провести в Україні військову спецоперацію.

При цьому Дмитро Медведєв кілька разів повторив, що остаточне рішення щодо проведення спецоперації приймав виключно президент РФ Володимир Путін. Він же й вирішує, як довго триватиме війна в Україні.   

Медведєв зазначив, що бойові дії в Україні будуть доти, доки всі ті цілі, про які публічно говорив Путін, не будуть виконані.    

Від себе Дмитро Медведєв додав, що ці цілі безпосередньо визначають майбутнє України, яка має погодитися на нейтральний статус. За словами Медведєва, Україна має стати "нормальним сусідом" РФ.   

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська розвідка сигналізує, що все більше військових РФ добровільно погоджуються скласти зброю або ж зі зброєю в руках переходять воювати на бік України, бо починають розуміти всю злочинність путінського режиму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова зовнішньополітичного відомства Європейського союзу Жозеп Боррель вважає, що на нинішньому етапі Росія не зацікавлена у переговорах з Україною. І той час, який виділяється на переговори, Росія використовує для перегрупування військ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсіонер Петренко

12 квітня 2022, 05:04

Досить брехати , мєдвєдєв . В україни був нейтральний позаблоковий статус , коли твоя параша в 2014 році напала на Україну . Це ерефія змусила українців відмовитися від нейтрального позаблокового статусу , коли , підписавшись під Будапештським меморандумом про недоторканність кордонів України , здійснила військовий напад й почала захоплювати й анексувати території України . Ми дивилися пряму трансляцію на РТ засідання твоєї сраної думи в грудні 2013 року , де депутати вашої думи обговорювали напад на Україну , знищення нашої держави й нашого народу . Тепер твоя орда прийшла нас грабувати й вбивати . Понад триста років ви , потомки ординців , чините геноцид проти мого народу . Особливо "постаралися" за останні 100 років - влаштували три голодомори , масові розстріли , депортації до Сибіру , знищення в ГУЛАГах ... Тепер ви прийшли остаточно знищити нас , як народ , проводите посилений геноцид , вбиваєте жінок і дітей , гвалтуєте , розстрілюєте , грабуєте ... Ви виродки , генетичне сміття , терористи і вбивці й отримаєте за все , що вчинили .


Новини