Головна Новини Світ Росія Медведєв знову погрожує: обіцяє дійти до Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв знову погрожує: обіцяє дійти до Польщі

У Кремлі пригрозили Заходу, якщо ЗСУ дозволять бити вглиб російської території

4 вересня 2024, 22:57
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що російська армія організує "санітарний пояс до Польщі", якщо Україна отримає право на використання далекобійної зброї по території РФ.

Медведєв знову погрожує: обіцяє дійти до Польщі

Медведєв озвучив нову погрозу. Фото з відкритих джерел

"Якщо вони хочуть отримати далекобійні засоби ураження, якщо вони хочуть отримати повноцінний набір крилатих і навіть балістичних ракет, тоді санітарний пояс повинен простягатися на всю глибину — до Польщі", — заявив Дмитро Медведєв.

Як відомо, Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібні далекобійні засоби ураження та дозвіл на їх використання без обмежень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп звинуватив владу України в приховуванні кількості загиблих на російсько-українській війні. Трамп знову заявив, що у випадку перемоги на виборах укладе угоду про припинення війни в Україні. Після цього він сказав, що кількість загиблих на війні "значно вище, ніж вважають люди".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському напрямку настала певна стабілізація фронту. Вона пов'язана з перегрупуванням військ РФ, які не можуть одночасно просуватися на Покровськ та Селідово, розповів офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Противник спробує атакувати, щоб убезпечити фланг угрупуванню військ, що буде й далі атакувати вздовж західного берегу річки Вовча, оточуючи наші бригади, які боронять Україну між річкою Вовча та Невельським. Вся ширина цього клаптика складає 10 км, тобто дістається мінометами і Fpv із трьох сторін, що робить оборону цієї території доволі складною", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини