Головна Новини Світ Росія Медведєв зробив божевільну заяву про візит Зеленської та Навальної до США
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв зробив божевільну заяву про візит Зеленської та Навальної до США

Медведєв зреагував на рішення першої леді України порцією хамства.

6 березня 2024, 22:10 comments2010
Поділіться публікацією:

Екс-президент РФ  Дмитро Медведєв відреагував на рішення  дружини Володимира Зеленського  та росіянки Юлії  Навальної  прибути до Байдена, щоб  разом з ним брати участь у  зверненні президента до Конгресу,  черговими хамськими репліками.

 Медведєв зробив божевільну заяву про візит Зеленської та Навальної до США

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Росіянин  називає  Олену Зеленську "дівчинкою", американського президента  - "стариганом", а  про запрошення представників  Білого дому  висловивсь, що це  особливий культурний  відпочинок.

 Викривав  план  адміністрації Байдена  колишній президент  в своєму Telegram.

"Запросив дівчаток, щоб розважитися: веселу вдову російського екстреміста і поки ще не вдову лідера київської ба**ерівської зграї. Типу для культурного відпочинку під час виступу перед нацією в рамках добре відрепетированого концерту", — висловивсь скандальний політик.

Росіянин  резюмує, що підсумки видались "сумними" і натякає, що між Навальною і Зеленською склалися погані стосунки, висміюючи діяльність жінок в політиці. "Не хочуть навіть сідати поруч для відомої гігієнічної процедури", — заявляє  Медведєв.

Підсумовує свій "культурний" монолог  заступник голови  російського Радбезу РФ  висловом про те, що в Байдена "відпочинок із тьолками зірвався".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв хоче відбити у Путіна коханку. Екс-президент терористичної Росії  Дмитро Медведєв  знову зловживав з міцними напоями  та сказав лишнє  про Катерину Мізуліну. 

Як  подейкують, вже  певний час  ширяться  чутки, що Катерина Мізуліна — нова коханка Путіна. При цьому, Дмитро Медведєв минулого року досить довго стримував себе від поганої звички пити алкоголь,навіть в його оточенні дивувались, як помітно посвіжів друг  господаря Кремля. Але в січні  колишній президент знову згадав про свою пристрасть до міцних напоїв.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 березня 2024, 22:29

Щось з гумором в нього як у корумпованого вождя Зе


Новини