Головна Новини Світ Росія Медведєв зробив нову божевільну заяву на адресу президента Зеленського та згадав Гітлера
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв зробив нову божевільну заяву на адресу президента Зеленського та згадав Гітлера

Медведєв відомий своїми справді божевільними висловлюваннями щодо війни в Україні

3 травня 2023, 20:42
Поділіться публікацією:

Після атаки невідомих безпілотників на резиденцію Путіна заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв закликав до "фізичного усунення" українського президента Володимира Зеленського та його оточення.  Про це Медведєв написав у своєму Telegram.

Медведєв зробив нову божевільну заяву на адресу президента Зеленського та згадав Гітлера

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

 За словами  кремлівського пропагандиста "після сьогоднішньої  атаки не лишилося інших варіантів". Також Медведєв згадав про Гітлера та його капітуляцію.

"Після сьогоднішньої атаки не залишилося жодних варіантів, крім фізичного усунення Зеленського та його кліки. Це не потрібно навіть для того, щоб підписати акт безумовної здачі. Гітлер, як відомо, теж не підписав його",- написав Медведєв.

Натомість у Мережі пишуть, що колишній президент Росії написав цю заяву, перебуваючи в неадекватному стані. Бо, як повідомляли ЗМІ, у нього проблеми з алкоголем.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що після атаки на Кремль російські депутати вибухнули божевільними погрозамиПісля атаки на Кремль невідомих безпілотників від депутатів російської Держдуми посипалися божевільні заяви з погрозами у бік України. Вони закликають у відповідь посилити атаки на українську землю. Їх заяви публікують ряд російських ЗМІ. Зокрема,  голова комітету Думи з контролю Олег Морозов назвав наліт на резиденцію Путіна "замахом" і "терактом", що "позначає новий етап" у війні. Відтак, він заявив що "потрібен удар, який переконує противника, що у Росії є можливість смертельно покарати за подібні дії". Натомість спікер Думи В'ячеслав Володін заявив, що депутати "вимагатимуть застосування зброї, яка здатна зупинити та знищити київський терористичний режим".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 травня 2023, 21:32

Повна копія Данілова. Сам чудово розуміє, ніхто йому і іншим не дозволить кліку Зе і пальцем зачепити. Ані Ротенберг Соловйов Кисельов Ролдугин Абрамович Шендеровіч та інші діти Авраама. Знайшли б когось не так сильно схожого розумом на Данілова.


Новини