Головна Новини Світ Росія Міністр оборони РФ Бєлоусов пояснив, що для Росії означає СВО
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони РФ Бєлоусов пояснив, що для Росії означає СВО

Очільник Міноборони РФ Андрій Бєлоусов дав ще одне пояснення, чому Росія почала війну в Україні.

12 серпня 2024, 13:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністр оборони Росії Андрій Бєлоусов заявив, що основна суть "спеціальної військової операції" полягає у протистоянні Росії з колективним Заходом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Міністр оборони РФ Бєлоусов пояснив, що для Росії означає СВО

Міністр оборони Росії Андрій Бєлоусов. Фото з відкритих джерел

Очільник Міноборони РФ Андрій Бєлоусов виступив на російському форумі "Армія-2024" зробивши кілька заяв про війну в Україні та пояснив, що для Росії означає "спеціальна військова операція". За його словами Росія почала неспровоковане вторгнення в Україну через домінування США на світовій арені.

"По суті, це — збройне протистояння Росії та колективного Заходу. Це збройне протистояння викликане бажанням США та їхніх союзників зберегти своє домінування, не допустити побудови нового багатополярного та рівноправного світопорядку", — сказав Бєлоусов.

Свою промову міністр оборони Росії продовжив заявами про чотири фактори на які має покладатись російська армія для досягнення успіху у війні в Україні: забезпечення війська РФ найновішим озброєнням, застосування нових тактичних прийомів на війні, покращення військової підготовки та ефективність управління, зокрема з залученням штучного інтелекту.

Нагадаємо, що керівництво Росії постійно вказує на різні цілі війни в Україні — від денацифікації та демілітаризації до спроби окупувати та повністю знищити Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр оборони РФ Андрій Бєлоусов обговорив з очільником Пентагону Ллойдом Остіном війну в Україні під час першої телефонної розмови.

Також "Коментарі" писали, що в одній з таких телефонних розмов Остіна та Бєлоусова, російський міністр розповів про плани України ліквідувати російського диктатора Володимира Путіна. За заявами російського дипломата, США зателефонували Україні і закликали зупинити спробу вбивства очільника Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини