Головна Новини Світ Росія Міністра оборони США запросили на парад Перемоги до Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністра оборони США запросили на парад Перемоги до Москви

Перенесений через коронавірус парад Перемоги в Москві перенесли на 24 червня

3 червня 2020, 03:27 comments1166
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу запросив міністра оборони США Марка Еспера на військовий парад, який пройде в Москві 24 червня. Про це повідомляє видання "Радіо Свобода", посилаючись на прес-службу російського Міноборони.

Міністра оборони США запросили на парад Перемоги до Москви

Так, повідомляється, що Шойгу запросив Еспера на парад під час телефонної розмови, що відбулася між ними вчора, 2 червня. Однак прес-служба Міноборони РФ не вказує, чи прийняв Еспер запрошення від російського колеги.

У той же час сторони говорили про контроль над озброєннями, співробітництво у боротьбі з епідемією коронавіруса, ситуацію в Сирії і Афганістані.

Зазначимо, що військовий парад на Червоній площі в Москві планують провести 24 червня в честь 75-ї річниці поразки нацистської Німеччини у Другій світовій війні. Росія традиційно проводить парад 9 травня, але грандіозне святкування перенесли через пандемії коронавіруса.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін підписав указ, який збільшив перелік обставин, в яких Москва може застосувати ядерну зброю у відповідь на зовнішню атаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини