Головна Новини Світ Росія Міноборони РФ пишається черговим масованим ударом по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ пишається черговим масованим ударом по Україні

Противник традиційно запевняє, що нібито атакував військові підприємства

1 травня 2023, 15:48 comments1130
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони країни-агресора з цинізмом прокоментувало завданий у ніч проти 1 травня масований ракетний удар по Україні. Вже традиційно російське оборонне відомство заявляє, що нібито атакували військові підприємства, а не житлові будинки у Павлограді та енергетичні об'єкти у двох областях. Звичайно ж, у Шойгу запевняють, що всі цілі вражені і ракетним ударом Москва задоволена.

Міноборони РФ пишається черговим масованим ударом по Україні

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні вночі Збройними силами завдано групового ракетного удару високоточною зброєю великої дальності повітряного та морського базування по об'єктах військово-промислового комплексу України. Мета удару досягнуто. Усі призначені об'єкти вражені. Порушено роботу підприємств, які здійснювали випуск боєприпасів, озброєнь та військової техніки для українських військ" , — Ідеться в офіційному повідомленні Міноборони РФ.

Зазначимо, в ніч проти понеділка, 1 травня, в Україні оголосили масштабну повітряну тривогу. Сигнал про небезпеку звучав у Сумській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії заговорили про ще один "Рамштайн" на підтримку України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травень розпочався для України з чергового ракетного обстрілу з боку РФ. Тим часом триває підготовка до контрнаступальної операції ЗСУ та надмірно активно обговорення цього. Які очікування від травневої ситуації на всіх фронтах (військовий, зовнішньополітичний) російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – це фініш: міністр оборони України Олексій Резніков заінтригував новою заявою про контрнаступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини