Головна Новини Світ Росія Міноборони РФ прибачилося знищення «сотень» бійців ЗСУ у Білгородській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ прибачилося знищення «сотень» бійців ЗСУ у Білгородській області

У російському міністерстві оборони заявили, що вони зупинили спробу Збройних сил України прориву на прикордонну територію РФ у районі Сподарюшино Білгородської області

14 березня 2024, 14:24
Поділіться публікацією:

Як заявили в Міноборони країни-агресора, російські військові нібито завдали запобіжних дій і змогли зупинити прорив ЗСУ в районі Сподарюшино.

Міноборони РФ прибачилося знищення «сотень» бійців ЗСУ у Білгородській області

Міноборони РФ

За інформацією Міноборони РФ, по "українським військовим" нібито завдали ударів авіацією та відкрили артилерійський вогонь. У міністерстві країни-агресора стверджують, що нібито "знищили" до 195 військовослужбовців, п'ять танків, а також чотири бойові броньовані машини, три самохідні реактивні установки розмінування УР-77 та три інженерні машини розгородження.

При цьому, в Міноборони РФ відзвітували, що 12 березня було "знищено" 234 військовослужбовці ЗСУ, а також різна військова техніка, у тому числі й три БМП Bradley виробництва США та два бронетранспортери.

Водночас бійці-добровольці легіону "Свобода Росії" стверджують, що у селищі Тьоткіно вони знищили два склади боєприпасів російських загарбників.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 12 березня бійці легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону" зуміли прорвати кордон та зайти на території Курської та Білгородської областей. Там точилися стрілецькі бої.

Більше того, російські повстанці закликали мешканців цих двох областей терміново залишити території, оскільки вони збираються завдати ударів з повітря по військових об'єктах. Відомо, що попередження повстанців було проігноровано місцевою владою, яка не організовувала евакуацію мирного населення.

При цьому російські повстанці заявили, що їхня мета-максимум – повалення кремлівського диктатора Володимира Путіна і похід на Москву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини