Головна Новини Світ Росія Міноборони РФ видалило всі дані про Суровікіна: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ видалило всі дані про Суровікіна: подробиці

Із сайту Міноборони РФ видалили дані про Суровікін

6 вересня 2023, 12:27
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті Міноборони Росії більше немає сторінки з інформацією про екс-командувача Повітряно-космічних сил генерала Сергія Суровікіна. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Moscow Times.

Міноборони РФ видалило всі дані про Суровікіна: подробиці

Сайт Міноборони РФ

Також прізвища Суровікіна більше немає у списку керівництва відомства.

Напередодні російські Telegram-канали звернули увагу на те, що Суровікін все ще значився головою ВКС на сайті Міноборони. Немов реагуючи на такі повідомлення у ЗМІ, підопічні Сергія Шойгу таку інформацію прибрали.

При цьому, якщо шукати по карті сайту, згадки про Суравікіна є, зокрема, запис у рубриці "керівництво". Але при переході сторінка виявляється порожньою.

Як зазначають російські медіа, це перше офіційне підтвердження відставки Суровікіна не лише з високої посади в російській армії, а й узагалі усунення його від Міноборони РФ.

Зазначимо, російський генерал Сергій Суровікін, який нібито якийсь час перебував під домашнім арештом і був усунений від військового керівництва армії РФ за тісні зв'язки з керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним (який у червні розпочав заколот проти російського керівництва, а у серпні був ліквідований), вперше за два з лишком місяці з'явився на публіці. Про що це говорить? Чи зумів Путін відновити контроль після спроби заколоту – чи він його не втрачав? Як події всередині РФ можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому для росіян все погано на південному фронті — що роблять ЗСУ з "лінією оборони Суровікіна".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини