Головна Новини Світ Росія Міноборони Росії зізналося, що вчинило теракт в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони Росії зізналося, що вчинило теракт в Україні

У Росії кажуть, що стріляли станцією Чаплине Дніпропетровської області з Іскандеру

25 серпня 2022, 15:10 comments1569
Поділіться публікацією:

Фактично у Міністерстві оборони РФ зізналися, що скоїли теракт на залізничній станції Чаплине Дніпропетровської області. Щоправда про загибель мирних жителів України, серед яких діти в Міноборони РФ не говорять, натомість звітують, що удар "Іскандера" нібито зазнав військового ешелону, внаслідок чого знищено понад 200 українських військовослужбовців резерву та 10 одиниць військової техніки. Як повідомляє портал "Коментарі", таке повідомлення з'явилося на російському пропагандистському інформресурсі "РИА Новости".

Міноборони Росії зізналося, що вчинило теракт в Україні

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

При цьому варто зазначити, що українські рятувальники завершили всі роботи на Дніпропетровщині з порятунку та вилучення з-під завалів людей. Усього своїм терактом Росія забрала життя 25 українців, серед яких не було жодного військового. Серед цих 25 осіб і два хлопчики 6-ти та 11-ти років.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону заявив, що у війні Росії проти України вже розпочався переломний момент. Зокрема, що в окупованому Криму пролунають вибухи, чого раніше не було. Чи згодні з таким твердженням? Який момент Ви вважали б переломним? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали раніше – США більш ніж чітко попередили самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, що йому доведеться відповідати за те, що допомагає Путіну вести криваву війну проти України. США мають намір притягнути до відповідальності білоруського диктатора за підтримку повномасштабного вторгнення російської армії до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/175497
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини