Головна Новини Світ Росія Миру не буде: у Кремлі цинічно відповіли, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Миру не буде: у Кремлі цинічно відповіли, коли закінчиться війна

У Кремлі заявили, що мир в Україні настане лише тоді, коли буде виконано всі цілі «СВО»

сьогодні, 13:07
Поділіться публікацією:

У Кремлі розкритикували позицію України щодо примусу Росії до миру. Як заявив речник російського диктатора Дмитро Пєсков, така позиція нібито є помилковою.

Миру не буде: у Кремлі цинічно відповіли, коли закінчиться війна

Дмитро Пєсков

"Позиція, заснована на спробі примусу Росії до миру, є абсолютно фатальною помилкою. Тому що змусити Росію до миру неможливо", — сказав Пєсков.

При цьому він цинічно заявив, що Росія нібито є прихильницею миру.

"Росія є прихильницею миру, але з умовою забезпечення основ її безпеки та виконання тих завдань, які стоять перед "СВО". Без досягнення цих цілей змусити Росію неможливо", — заявив Пєсков.

Він також зазначив, що позиція України нібито є "найглибшою помилкою, яка неминуче матиме наслідки для київського режиму".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Володимир Зеленський повіз до Сполучених Штатів план перемоги України. Він сподівається, що західні союзники допоможуть примусити Росію до миру. У Радфеді назвали всі заяви президента Володимира Зеленського, зробленого щодо припинення війни та його плану перемоги, "суперечливими". Там заявили, що президент України нібито не має жодного плану припинення війни, а головне його завдання "випросити" якомога більше допомоги.

При цьому Пєсков раніше заявив, що війна в Україні може швидко завершитися, як каже Зеленський, лише в тому випадку, якщо Росія досягне всіх цілей так званої "спеціальної військової операції". Хоча в Україні все ж таки розраховують, що за допомогою союзників зможуть зупинити війну і домогтися справедливого миру. Зокрема, Україна сподівається, що її приймуть в НАТО і дозволять бити по РФ західною зброєю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини