Головна Новини Світ Росія Міста Росії йдуть під воду: Путін зробив тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Міста Росії йдуть під воду: Путін зробив тривожну заяву

Російські посадовці чиновники перед Путіним за підтоплення в Оренбурзькій області.

7 квітня 2024, 16:55 comments8180
Поділіться публікацією:

Глава Кремля припускає, що в Курганській і Тюменській області, що підтоплення може дістатися й сюди. Адже перед цим підтопило Оренбурзьку область.  Відповідну заяву зробив речник Путіна Дмитро Пєсков, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Міста Росії йдуть під воду: Путін зробив тривожну заяву

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Він розповів, що оренбурзький губернатор Паслер і голова МЧС Куренков відзвітували Путіну про розвиток ситуації із затопленням в Оренбурзькій області навколо Орска.

 За його словами, що Путін наголосив на необхідності своєчасного аналізу, прогнозування щодо ситуації з можливими підтопленнями в Курганській та Тюменській областях. Із очільниками цих регіонів у вівторок плануються телефонні розмови.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що В США пояснили, чому Кремль постійно погрожує НАТОРосія постійно критикує НАТО та членів організації вказуючи, що Кремль відповість на будь-які дії з боку альянсу. Американський Інститут вивчення війни проаналізував заяви Росії та пояснив, чому у Кремлі використовують таку риторику. 

Після вступу Фінляндії до НАТО у МЗС РФ заявили, що країна "втратила свою незалежність у прийнятті зовнішньополітичних рішень" через вступ до альянсу. Кремль постійно використовує наратив у якому неправдиво стверджує про контроль України з боку НАТО та нібито використання України для погроз у бік Росії.

Зокрема російський посол у Фінляндії Павло Кузнєцов заявив, що Гельсінкі знаходяться на "деструктивному курсі" у відносинах з Росією. За його словами, вступ Фінляндії до НАТО перетворив Балтійський регіон в "зону потенційної ескалації". Крім того, Кузнєцов погрожує відповіддю Фінляндії, якщо в країні буде розміщено ядерну зброю НАТО. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини