Головна Новини Світ Росія Між Заходом і Путіним можуть бути таємні домовленості. Що про це свідчить
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Заходом і Путіним можуть бути таємні домовленості. Що про це свідчить

Захід, ймовірно, таємно домовився із російським диктатором Володимиром Путіним щодо війни в Україні після того, як Сили оборони зуміли звільнити Херсон, про це в ефірі 24 каналу сказав політтехнолог Борис Тизенгаузен

4 квітня 2024, 14:31 comments1626
Поділіться публікацією:

Як відзначив Борис Тизенгаузен, Україна розраховувала на допомогу Заходу для проведення контрнаступу, проте не отримала її. За словами експерта, ймовірно, мова йде про те, що Захід за спиною Києва заключив із російським диктатором Володимиром Путіним таємні домовленості.

Між Заходом і Путіним можуть бути таємні домовленості. Що про це свідчить

Володимир Путін

Зокрема, за його словами, про це навіть може свідчити інформація про те, що начебто канцлер Олаф Шольц зумів зупинити ядерну війну. Як пояснили в Німеччині, канцлер у 2022 році відвідав Китай, де попросив Сі Цзіньпіна використати свій вплив на РФ, щоб запобігти ядерним ударам по Україні. Після цієї розмови Пекін нібито закликав Кремль не використовувати ядерну зброю.

Як відзначає Тизенгаузен, в цій історії прослідковується дуже чітка хронологія. За його словами, у той час Сили оборони зуміли звільнити Харків та Херсон. Після цього Путні нібито затаївся і буцімто був готовий натиснути на червону кнопку і застосувати ядерну зброю.

"Тоді мені здається, відбулася кулуарна домовленість, що Путін не натискає кнопку, а деякі країни Європи не дають Україні те, що їй необхідно"
, — відзначив експерт.

За його словами, на користь цієї теорії є ряд підтверджень. Зокрема, Україна і досі не може отримати американські винищувачі F-16. Термін їх надання постійно переноситься. При цьому підкреслюється, що, ймовірно, Україна їх все ж отримає влітку, проте лише кілька одиниць, а не десятків.

Окрім того, Німеччина регулярно відмовляє Україні в наданні далекобійних ракет "Таурус". А в Сполучених Штатах з минулого року ніяк не можуть ухвалити рішення про надання Україні фінансової допомоги. На думку експерта, якщо б американці дійсно були б зацікавленні у цьому, вони б знайшли шляхи, як провести необхідне рішення через конгрес.

Як каже політтехнолог, останнім часом Путін виглядає щасливим. Чому б і ні, додав експерт, він бачить його домовленості із Заходом про ненадання Києву необхідної підтримки у війні, працюють.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що США звинуватили у тому, що вони займаються "політичною проституцією".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 квітня 2024, 13:49

Очікувано. Представники шахрайського народу просто перетворили Україну на витратний матеріал. Це знов показує що ніхто не вірить і нікому це не потрібно.


Новини