Головна Новини Світ США США звинуватили у тому, що вони демонструють не політику, а політичну проституцію
commentss НОВИНИ Всі новини

США звинуватили у тому, що вони демонструють не політику, а політичну проституцію

Сполучені Штати різко змінили свою риторику із приводу підтримки України та можливостей Росії напасти на котрусь із країн-членів НАТО, написав у Фейсбуці політичний коментатор Ростислав Демчук

3 квітня 2024, 20:54 comments1099
Поділіться публікацією:

Як відзначив Ростислав Демчук, США ще ніколи не були такими кволими та інертними як сьогодні. За його словами, візит держсекретаря Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкена в Європу є цьому яскравим підтвердженням і свідченням.

США звинуватили у тому, що вони демонструють не політику, а політичну проституцію

Байден і Путін

Як нагадав політичний коментатор, учора Ентоні Блінкен цілий день вештався по Парижу і намагався переконати усіх парижан і загалом французів, що ідея їх лідера Еммануеля Макрона надсилати французьких солдатiв в Україну — це хибна і небезпечна ідея. Однак усі аргументи Блінкена не переконали ані президента Франції Макрона, ані його колегу, міністра закордонних справ Франції Стефана Сежурна.

"Макрон, взагалі красавчик, відпарирував Блінкену і сказав, що у даному випадку Франція не буде просити допомоги в усього НАТО і не вимагатиме задіяння 5 параграфу Вашингтонського договору навіть якщо її військові зіштовхнуться з російськими загарбниками. Відтак, не солоно сьорбнувши Ентоні Блінкен подався у Брюссель, у штаб-квартиру НАТО"
, — написав Демчук.

І уже там Блінкен заявив, що керівництво США не підтримує відправку іноземних військ в Україну. За словами американського держсекретаря, США не підтримують ідею з військами в Україні, бо не хочуть "стати стороною цього конфлікту". Окрім того, держсекретар заявив, що наразі у США не бачать ознак того, що російська агресія може поширитися на країни НАТО.

"Самі бачимо як флюгер на даху Білого дому розвернувся на усі 180°. Риторика офіційного Вашингтону стала абсолютно протилежною тій, якою вона була ще кілька днів тому"
, — відзначив експерт.

Він нагадав, що усі лідери НАТО включно з США стверджували, що якщо Україна не переможе у війні з Росією, то наступними жертвами Росії стануть країни Європи.

"А сьогодні вже все змінилося. Мовляв, Росія наглухо зав`язла в Україні, тож нехай там самі і борсаються, а Європі вже нічого не загрожує. Отже, бачимо яскраву ілюстрацію того, що США сьогодні демонструють не політику, а політичну проституцію!"
— підкреслив Демчук.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Ентоні Блінкен заявив про те, що американських військових не буде на українській землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 квітня 2024, 20:38

Та зрозуміти їх не складно: просто давно легитимний Фюрер давно в очі ним не заглядав - дія гипнозу добігла кінця. Погляди змінились перед виборами? А забули як наш корумпований змінив погляди на усі 180° після обрання, обюдеївши суспільство? Ще є інша різниця: там цінують народ і враховують його думку і виконують обіцянки при управлінні країною! Це не зневажливе ставлення всередині України. Тому ми і програли! Юдейсько-путинська криза - одного шансу. Усьо!


Новини