Головна Новини Світ Росія Мізуліна образилась на Путіна. Що пообіцяв диктатор новій «коханці» за прощення
commentss НОВИНИ Всі новини

Мізуліна образилась на Путіна. Що пообіцяв диктатор новій «коханці» за прощення

Російські Телеграм-канали буквально щодня розповідають про нові подробиця із життя диктатора Володимира Путіна та його начебто нової «коханки» Катерини Мізуліної. На цей раз вони розповіли про першу сварку «закоханих»

8 березня 2024, 15:32 comments1241
Поділіться публікацією:

Як повідомляють російські ЗМІ, Катерина Мізуліна начебто дуже образилася на те, що у розмові із "офіційною коханкою" Аліною Кабаєвою Путін спростував новий роман і назвав його вигадкою жовтої преси.

Мізуліна образилась на Путіна. Що пообіцяв диктатор новій «коханці» за прощення

Катерина Мізуліна

Начебто Мізуліна була розлючена такими словами і навіть вимагала від російського диктатора більшою рішучості стосовно їх відносин. Також нова "коханка" начебто зажадала, щоби Путін залишив у минулому Аліну Кабаєву.

Власне, сам Путін начебто поводив себе дуже м’яко і сказав, що з Кабаєвою його нічого не пов’язує, окрім деяких зобов’язань, і буде правильним, якщо вони будуть дотримані. Російські ЗМІ припустили, що ймовірно, мова йде про дітей Кабаєвої від російського диктатора.

Начебто, щоби задобрити молоду "коханку" Путін навіть розщедрився на подарунок. Кажуть, що він начебто запросив її у Сочі на кілька днів, але вже після виборів.

"Повноцінну відпустку не обіцяю, але ми чудово проведемо час",
- начебто сказав Путін.

РосЗМІ стверджують, що Мізуліна була втішена таким запрошенням і повідомила, що з нетерпінням чекає на спільну поїздку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у російського диктатора Володимира Путіна начебто з'явилася нова молода пасія. Нею виявилася Катерина Мізуліна. Кажуть, що російський диктатор її задаровує дороговартісними подарунками. При цьому, начебто екс-президент Дмитро Медведєв хоче відбити Мізуліну у Путіна, бо він для неї застарий.

Окрім того, відомо, що начебто "офіційна коханка" Путіна Аліна Кабаєва влаштувала йому скандал із приводу нової пасії. Начебто Путін запевнив її, що між ним і Мізуліною нічого немає, то все вигадки журналістів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини