Головна Новини Світ Росія Моді закликав Путіна зупинити війну: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Моді закликав Путіна зупинити війну: подробиці

Прем'єр-міністр Індії заявив російському диктатору про необхідність припинити війну в Україні

22 жовтня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Війна Росії та України має закінчитися миром, заявив прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді на переговорах з диктатором РФ Володимиром Путіним на саміті БРІКС у Казані.

Моді закликав Путіна зупинити війну: подробиці

Моді зустрівся з Путіним. Фото з відкритих джерел

"Щодо триваючого конфлікту між Росією та Україною: ми регулярно перебуваємо в контакті. Як я сказав раніше, ми вважаємо, що проблеми мають вирішуватися мирними способами. Індія повністю підтримує якнайшвидше встановлення миру і стабільності. У всіх наших зусиллях ми віддаємо пріоритетне значення людству та готові надати будь-яке можливе сприяння в майбутньому", — заяви Нарендра Моді.

Як відомо, раніше Путін припустив, що посередниками в мирних переговорах можуть стати Китай, Індія або Бразилія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея може перекинути в Україну військових із Сил спеціальних операцій (SOF). Як пише британська газета The Telegraph, північнокорейські війська SOF є "одним із найсекретніших підрозділів такого роду у світі". Видання зазначає, що у доповідях західних аналітиків SOF називають "висококваліфікованими військами, оснащеними найкращим спорядженням, доступним для небезпечних, але важливих місій".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що командування ЗСУ визнало, що темпи мобілізації в Україні пішли на спад. Станом на сьогоднішній день середня чисельність одночасної підготовки новобранців української армії у навчальних центрах становить близько 20 тисяч осіб, повідомив представник Генштабу ЗСУ Василь Румак. За його словами, ще кілька місяців тому кількість мобілізованих, які одночасно навчалися, сягала майже 35 тисяч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини