Головна Новини Світ Росія Москва у вогні: у столиці РФ спалахнула сильна пожежа - подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва у вогні: у столиці РФ спалахнула сильна пожежа - подробиці (ВІДЕО)

Площа пожежі становила вже близько двох тисяч квадратних метрів.

29 червня 2022, 12:02 comments2788
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії сталася масштабна пожежа. Про це повідомив радник глави МВС України Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Москва у вогні: у столиці РФ спалахнула сильна пожежа - подробиці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Геращенка, на Каширському шосе, що на півдні Москви сталася пожежа. Повідомляється, що площа пожежі склала вже близько двох тисяч квадратних метрів.

Для ліквідації спалаху було залучено вертоліт.

Російські медіа, посилаючись на власні джерела, повідомляють про спалах на складі сміття, яке перекинулося на спорудження ангару поблизу. За деякими даними, горить склад із шинами.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти готуються: що означає "референдум" Донецької області — чому плани Кремля можуть провалитися. Кремль поспішає влаштувати чергову показуху, щоб виправдати своє вторгнення та окупацію частини території України.

Читайте також про те, що Зеленський зробив нову заяву про втрати у війні України та Росії. Глава держави заявив, що переживає, що Захід може втомитися від України.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Розширення НАТО за рахунок скандинавських країн: які будуть наслідки для України, РФ та світу. Експерти розповіли, що означає меморандум між Туреччиною та скандинавськими країнами та наступні вступ їх до Альянсу – як це допоможе чи нашкодить Україні.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що більше обміну полонених не буде: у РФ зробили нову заяву щодо війни в Україні. У Москві заявляють, що лише за вчора 2 тисячі українських полонених прибули до РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини