Головна Новини Світ Росія Москвичі проігнорували інтерв'ю Путіна Карлсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Москвичі проігнорували інтерв'ю Путіна Карлсону

Інтерв'ю російського диктатора провалилося в московському телеефірі

13 лютого 2024, 22:52
Поділіться публікацією:

Інтерв'ю диктатора Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону не викликало інтересу у московських телеглядачів.

Москвичі проігнорували інтерв'ю Путіна Карлсону

Путін дав інтерв'ю Карлсону. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times, інтерв'ю очільника Кремля не ввійшло в топ-10 найпопулярніших телепрограм у столиці РФ за тиждень, в період з 4 до 11 лютого.

Зазначається, що інтерв'ю Путіна з рейтингом 3,2% серед усієї аудиторії (4+) посіло 11 місце, опинившись нижче серіалу "Скліфосовський 11" (2 місце, рейтинг 5,6%) і телевікторини "Своя Гра" (10 місце, рейтинг 3,2%).

Видання пише, що інтерв'ю російського диктатора опинилося на одному рівні з документальним циклом "Слідство вели з Леонідом Каневським" про злочини у СРСР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент США Дональд Трамп заявив, що заохочуватиме Росію напасти на країни НАТО, які не виконують зобов'язання перед Альянсом і не сплачують 2% на оборонні потреби. За словами Трампа, у випадку його перемоги на виборах, США не будуть захищати деяких з членів НАТО від РФ. У Білому домі різко критикували слова Трампа, який дозволив би робити Росії все, що їй заманеться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що однією з причин звільнення Валерія Залужного було те, що президент України Володимир Зеленський почав все частіше втручатися у військові питання, що викликало невдоволення у Головнокомандувача ЗСУ. За словами заступника головного редактора BILD Пауля Ронцхаймера, який з початку російського вторгнення регулярно буває в Україні та спілкується з високопосадовцями, з плином війни президент став все більше втручатися в справи військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини