Головна Новини Світ Росія На 54-му році життя помер російський мільярдер
commentss НОВИНИ Всі новини

На 54-му році життя помер російський мільярдер

Мільярдер раніше переніс коронавірусну інфекцію

23 грудня 2020, 21:40 comments3806
Поділіться публікацією:

Під час відпочинку на острові Занзібар (Танзанія) помер 53-річний мільярдер, один з найбільших бізнесменів Росії Ігор Сосін.

На 54-му році життя помер російський мільярдер

Ігор Сосін (Фото: igorvlsosin / Instagram)

Інформацію про його смерть повідомляє РБК, з посиланням на близьке оточення чоловіки і засновника інвестиційної компанії Falcon Advisers Ігоря Кованова. За попередніми даними, причиною смерті засновника мереж "Старий Хоттабич" і Modi став серцевий напад. На відпочинок в Занзібар він відправився разом зі своєю 19-річною дочкою Таїсією. А зі своєю дружиною перебував в процесі розлучення.

Відомо, що навесні поточного року Ігор Сосін перехворів на коронавірусну інфекцію і був госпіталізований в одну з московських лікарень з двосторонньою пневмонією. Він пройшов курс лікування, але передбачається, що захворювання могло вплинути на стан його серця і викликати ускладнення.

Нагадаємо, що кілька років тому сім'я Сосіна була в центрі скандалу. Його 20-річний син Єгор, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, задушив власну матір. Перш ніж вбити, він завдав 44-річній Анастасії Сосіній серйозні тілесні ушкодження, на її тілі були зафіксовані численні садна і синці. Молодого чоловіка затримали й відправили на примусове лікування.

Відзначимо, що мільярдер Ігор Сосін один з перших серед бізнесменів Росії зайнявся розвитком спеціалізованого роздробу для продажу товарів для будинку. У 1994 році разом з партнерами він заснував мережу "Старий Хоттабич". Потім він вийшов з компанії й зайнявся розвитком підприємства з німецької DIY-мережею OBI, а останні роки працював над розвитком компанії Modi.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Бразилії помер найбагатший банкір світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини