Головна Новини Світ Росія На фронті поранили російського актора, який воює проти України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті поранили російського актора, який воює проти України (ФОТО)

Михайло Мамаєв висвітлював події на окупованих українських територіях

21 квітня 2024, 23:45 comments1265
Поділіться публікацією:

Російський кіноактор і  загарбник Михайло Мамаєв, що грав роль у фільмі "Віват, Гардемарини", отримав поранення, коли  транслював події на  стороні російських  загарбників.

На фронті поранили російського актора, який воює проти України (ФОТО)

Михайло Мамаєв (фото з відкритих джерел)

Як інформують  пропагандистські  ЗМІ,  він тепер в госпіталі і показує фотографію, де знаходиться  на лікарняному ліжку з перев'язаним оком. Яким   було поранення, що  призвело до госпіталізації і за яких обставин він його  отримав, актор не уточнює.

Відомо, що Михайло Мамаєв  поїхав на окуповану  українську територію  в січні 2023 року. На той  час йому  виповнилось  56 років. В  кінофільмах "Віват, гардемарини!" (1991) і "Гардемарини II" (1992),  та у фільмах  "Гардемарини 1787. Мир" і "Гардемарини 1787. Війна", які  показували 2023 року, йому дісталась  роль Микити Оленєва.

На фронті поранили російського актора, який воює проти України (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців. Російський артист-путініст Олександр Малінін, що також  має звання народного артиста України, втрапив в гучний скандал: його звинувачують  в антипатріотизмі, еміграції та відсутньої  чіткої позиції з приводу кривавого військового вторгнення, яке  РФ  почала проти України. 

Напочатку року депутат міської думи Саратова Роман Грибов сказав, що Малініна  треба "відмінити" з тої причини, що співак  проживає в Німеччині, а концерти, як завжди  дає в РФ і відмовчується про т.з. "СВО". А ще Малініну дорікають в тому, що він співав "Червону калину".

Реагуючи на це, артист оприлюднив  свою позицію, зокрема, висловивсь за підтримку терористичного  режиму диктатора Путіна.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини