Головна Новини Світ Росія Відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців

Малінін зробив заяву, що готовий іти воювати на боці окупантів після заклику депутатів РФ "скасувати" співака

6 березня 2024, 23:15 comments2254
Поділіться публікацією:

Російський артист-путініст Олександр Малінін, що також  має звання народного артиста України, втрапив в гучний скандал: його звинувачують  в антипатріотизмі, еміграції та відсутньої  чіткої позиції з приводу кривавого військового вторгнення, яке  РФ  почала проти України.

Відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців

Олександр Малінін (фото з відкритих джерел)

Напочатку року депутат міської думи Саратова Роман Грибов сказав, що Малініна  треба "відмінити" з тої причини, що співак  проживає в Німеччині, а концерти, як завжди  дає в РФ і відмовчується про т.з. "СВО". А ще Малініну дорікають в тому, що він співав "Червону калину".

Реагуючи на це, артист оприлюднив  свою позицію, зокрема, висловивсь за підтримку терористичного  режиму диктатора Путіна:

"Останнім часом у мережі з'явилося дуже багато неправдивої, дискредитуючої мене інформації. Я росіянин. Громадянин Російської Федерації і Народний артист Росії", — повідомив в  своїх соціальних мережах Олександр  Малінін.

"Проживаю постійно в Росії, в Москві. Їжджу на гастролі з концертами, часто буваю за кордоном. Те, що я постійно проживаю за кордоном — це брехня! Я ніколи не міняв свою Батьківщину на закордон, тому й не міг спеціально звідкись повернутися заради концертів у Росію. Я і так тут живу, працюю і оплачую податки", — додає цей прихильник  Путіна.

Але сторінки артиста в  соцмережах  рясніють знімками з відпочинку в  країнах  Європи.

Також російський співак  заявляє, що з 2014 року жодного разу не співав пісню "Червона калина" і виразив готовність йти воювати  разом з окупантами:

"Я в армії служив, присягу складав і вірний їй досі. Якщо потрібно буде йти Батьківщину захищати, я готовий", — підсумовує Олександр Малінін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син божевільного путініста пішов в армію РФ, щоб вбивати українців

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини