Головна Новини Світ Росія На кордоні з Фінляндією затримали двох російських школярок
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні з Фінляндією затримали двох російських школярок

Затримали мандрівниць на кордоні працівники прикордонної служби

1 вересня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Про зникнення доньки до поліції заявила мати однієї із десятикласниць. За словами жінки, донька пішла з дому 30 серпня й до вечора 31 серпня не повернулася додому. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на видання Санкт-Петербурга.

На кордоні з Фінляндією затримали двох російських школярок

На кордоні з Фінляндією затримали школярок з Петербургу, фото з відкритих джерел

Місцева мешканка Невського району Санкт-Петербургу розповіла поліції, що донька ходила гуляти з подружкою і, ймовірно, у неї лишилася. Хоча, мати не відпускала доньку на ночівлю до подружки. Однак донька не виходить на зв'язок, тому жінка й сполошилася.

Повідомляється, що 16-річна дівчинка зустрілася із подружкою по переписці в мережі Анастасією. За словами школярки, з подружкою вони познайомилися в соцмережах і зустрілися вперше у серпні.

Про що діти спілкувалися невідомо, але потім замовили таксі та поїхали на кордон із Фінляндією. Дівчинка розповіла, що вони хотіли відвідати іншу країну. До речі, до кордону від Санкт-Петербурга їхати треба як мінімум 2 години. Як дівчата туди дісталися незрозуміло.

Затримали мандрівниць на кордоні працівники прикордонної служби та зателефонували їх батькам. З дітьми та батьками поліціянти проводять профілактичні бесіди та з'ясовують обставини події.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії п'яна жінка почала стріляти на дитячому майданчику. Росіянки спочатку просто спілкувались, поруч собі грались діти. Потім вони принесли алкоголь, випивали і продовжували спілкуватись. Через що виникла агресивна словесна дискусія, невідомо. Але одна з них, підігріта алкоголем, зробила кілька пострілів. На місце стрілянини викликали поліцію, яка затримала нетверезих співвітчизниць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини