Головна Новини Світ Росія Не зупинили крики переляканих дітей: в Росії п'яна жінка почала стріляти на дитячому майданчику (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не зупинили крики переляканих дітей: в Росії п'яна жінка почала стріляти на дитячому майданчику (ВІДЕО)

Агресивна росіянка зробила кілька пострілів

31 серпня 2021, 20:40
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації, в місті Новокузнецьк агресивна росіянка  стріляла у свою знайому просто на відпочинковій площадці для дітей. Вона мала при собі пневматичний пістолет і коли розмова набрала загрозливого характеру, застосувала зброю. Про це інформує Telegram-каналі "Стрічка дна". 

Не зупинили крики переляканих дітей: в Росії п'яна жінка почала стріляти на дитячому майданчику  (ВІДЕО)

Інцидент трапився на дитячому майданчику (фото з відкритих джерел)

 Росіянки спочатку просто спілкувались, поруч собі грались діти. Потім вони принесли алкоголь, випивали і продовжували спілкуватись. Через що виникла агресивна словесна дискусія, невідомо. Але одна з них, підігріта  алкоголем, зробила кілька пострілів. На щастя,  вона не влучила ні в свою подругу, ні в дітей, які бавились поряд.

 На ролику відзнято дітей, які дуже злякались поведінки войовничих тьоть.  Вони почали плакати та кликати на допомогу. Подруга войовничої амазонки пробувала відібрати в неї зброю. Але остання її не віддавала.  На місце стрілянини викликали поліцію, яка затримала нетверезих співвітчизниць. В одної дійсно була зброя.

Російські правоохоронці з’ясували, що подруги  собі розмовляли, але потім почали сперечатись. Щоб відстояти свою позицію, одна з них влаштувала стрілянину. Що цікаво, що винуватиця з пістолетом, після того, як побувала в поліції, повернулась на площадку й обіцяла розправитись зі свідками за виклик поліції.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Росії жінка в прямому ефірі побила онуку-інваліда. Агресивна бабуся з міста Тива Російської Федерації без причини волала на неповнолітню внучку-інваліда. Потім нанесла їй кілька ударів Ще й погрожувала, що позбавить свою найближчу родичку життя. Вона в той час спілкувалась в прямому ефірі через Instagram. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/lentadna/16621
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини