Головна Новини Світ Росія На російському "АвтоВАЗі" прогримів вибух: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На російському "АвтоВАЗі" прогримів вибух: подробиці

В одному з цехів "АвтоВАЗу" вибухнув ацетиленовий балон

19 грудня 2021, 23:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії стався вибух на великому автозаводі. Про це пише видання "Інтерфакс", посилаючись на власні джерела.

На російському "АвтоВАЗі" прогримів вибух: подробиці

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 19 грудня, у місті Тольятті, що у Самарській області Росії. В одному з цехів "АвтоВАЗу" прогримів вибух.  

За інформацією ЗМІ, на чавунному виробництві вибухнув ацетиленовий балон. Повідомляється, що, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Представники підприємства заявили, що на чавунному виробництві сталася нештатна ситуація, внаслідок якої не було жодних руйнувань.

Також в АвтоВАЗі додали, що пригода не вплине на виробництво. Зазначається, що пожежні розрахунки не залучалися до заводу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Австралії зазнав аварії легкомоторний літак, на борту якого перебувало чотири людини. Повітряне судно звалилося в болотистій місцевості біля східного узбережжя країни. Внаслідок аварії ніхто не вижив. Серед жертв двоє неповнолітніх. Наразі проводиться розслідування, яке встановить усі обставини трагедії. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що відомий американський мільярдер та засновник компанії Tesla Ілон Маск прокоментував смертельну ДТП за участю електромобіля Model 3. У день трагедії автомобіль наїхав на кілька людей та врізався в інший транспортний засіб. Внаслідок інциденту постраждало кілька десятків громадян. Один із потерпілих помер від отриманих травм. Водій машини заявив, що машина почала самостійно пришвидшитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини