Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії розбився літак: серед загиблих діти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії розбився літак: серед загиблих діти

Легкомоторний літак впав у болотистій місцевості біля східного узбережжя Австралії

19 грудня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії зазнав аварії літак. Про це пише видання Reuters.

В Австралії розбився літак: серед загиблих діти

Легкомоторний літак. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, трагедія сталася сьогодні, 19 грудня, неподалік австралійського міста Брісбен. Легкомоторний літак впав у болотистій місцевості біля східного узбережжя країни невдовзі після зльоту. Повідомляється, що на борту повітряного судна було четверо людей (один пілот і троє пасажирів).

Внаслідок аварії ніхто не вижив. Серед жертв двоє неповнолітніх.

За даними ЗМІ, 69-річний пілот взяв на прогулянку чоловіка з двома дітьми.

Наразі співробітники правоохоронних органів розпочали розслідування за цим фактом. Встановлюються всі обставини авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформували про те, що в Австралії під час шкільного свята загинули діти. На момент події вони перебували на надувному замку. Сильний порив вітру підняв батут високо у повітрі, і школярі впали приблизно з десятиметрової висоти. Внаслідок інциденту загинули п'ятеро неповнолітніх та ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих було доставлено до медичних закладів повітрям.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Італії вбили громадянку України. Жінка працювала доглядальницею у сестри місцевого жителя. Одного дня між нею та чоловіком виник конфлікт, під час якого той вистрілив кілька разів у неї з вогнепальної зброї. Від отриманих поранень жінка померла дома. Наразі підозрюваного затримали правоохоронці. За словами чоловіка, йому здалося, що його робітниця погано працювала. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини