Головна Новини Світ Росія На саміті БРІКС Лавров і Путін осоромилися (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На саміті БРІКС Лавров і Путін осоромилися (ВІДЕО)

У Мережі вже багато жартів про ногу Лаврова та Путіна

сьогодні, 18:40 comments1134
Поділіться публікацією:

На саміті БРІКС  Лавров і Путін осоромилися (ВІДЕО)

Володимир Путін та Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

 Під час саміту БРІКС, що відбувається у Казані, міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову наступили на ногу, і при цьому ніхто не вибачився. Відповідне відео інциденту було опубліковане в російських пабліках, де воно вже стало об'єктом насмішок.

Користувачі мережі звернули увагу на реакцію самого Лаврова, який не зміг приховати своїх емоцій, зрозумівши, що сталося. Ситуація викликала ще більше коментарів, коли помічник президента Росії Юрій Ушаков, який сидів поруч із Лавровим, помітив подію і засміявся.

Деякі користувачі соцмереж спробували здогадатися, що саме Лавров міг пошепки сказати після того, як йому наступили на ногу.

Окрім цього інциденту, російський президент Володимир Путін також потрапив у незручну ситуацію під час саміту. Під час надання слова президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану, Путін не зміг правильно вимовити його ім'я та прізвище, що стало ще однією темою для насмішок.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін вибрав Юлію Навальну як зручного спаринг-партнера на президентських виборах. Сенатори Росії на публічному засіданні, фактично, легітимізували Юлію Навальну у інформаційному просторі Росії. І це, каже екс-заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін, непересічна подія.

 За його словами, диктатор Володимир Путін не робить ставку на конкретних людей, він робить ставку на ті процеси, які сприяють втіленню його стратегії. Слабкість адміністрації Байдена та його головного розвідника Бернса — є сприятливим аспектом для Путіна, вважає Золотухін.

За його словами, фактично, мільйони безликих українців, кожен з яких втратив своїх рідних, друзів, знайомих, — конкурують за увагу західних ліберальних аудиторій з однією жінкою, чоловіка якої жорстоко вбили.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини