Головна Новини Світ Росія На Симоньян написали заяву до Слідчого комітету РФ: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

На Симоньян написали заяву до Слідчого комітету РФ: яка причина

Депутат Московської думи написав заяву на Симоньян через її пропагандистські промови.

5 жовтня 2023, 11:06
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Московської міської думи Євген Ступін відреагував на заяви Маргарити Симоньян з закликом підірвати ядерну бомбу над територією Сибіру та написав заяву до Слідчого комітету РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

На Симоньян написали заяву до Слідчого комітету РФ: яка причина

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Євген Ступін закликав притягнути до відповідальності російську пропагандистку Маргарити Симоньян, яка є головною редакторкою телеканалу RT. У зверненні до Слідчого комітету РФ Ступін пояснює, що основною причиною є публічні заклики Симоньян до застосування ядерної зброї та розв’язання агресивної війни.

Крім того, раніше представниця Алтайського краю Держдуми РФ Марія Прусакова звернулась до російської пропагандистки та наголосила на потребі публічних вибачень від Симоньян. За словами Прусакової слова Маргарити Симоньян містили "глибоку образу" для сибіряків.

Нагадаємо, що Симоньян закликала підірвати ядерну бомбу "десь над Сибіром". За ідеєю російської пропагандистки такі дії призведуть до масових збоїв супутників та всієї електроніки на планеті. Симоньян вказує, що таким чином буде покараний "колективний Захід", а Росія практично не постраждає. Однак мер Новосибірська, який має освіту фізика заперечив це і вказав, що наслідки таких дій будуть відчутними впродовж сотень років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Симоньян закликає Путіна атакувати Лондон. Пропагандистка озвучила абсурдну причину.

Також "Коментарі" писали, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян оприлюднила свої чотири пункти для закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини