Головна Новини Світ Росія На тлі бунту в Донецьку у Путіна пообіцяли низку важливих рішень для «нових регіонів»
commentss НОВИНИ Всі новини

На тлі бунту в Донецьку у Путіна пообіцяли низку важливих рішень для «нових регіонів»

Путін обіцяє соціально-економічний розвиток «новим регіонам»

24 липня 2024, 13:58
Поділіться публікацією:

Як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, нібито соціально-економічний розвиток "нових регіонів" РФ є одним із пріоритетних напрямів у роботі президента Володимира Путіна.

На тлі бунту в Донецьку у Путіна пообіцяли низку важливих рішень для «нових регіонів»

Дмитро Пєсков

За його інформацією, 24 липня Путін проведе низку важливих зустрічей та нарад. Зокрема кремлівський диктатор візьме участь у засіданні з питань розвитку "Донецької народної республіки", Запорізької області, "Луганської народної республіки" та Херсонської області.

За словами Пєскова, Путін планує виступити з "змістовною промовою" та заслухати звіти. Зокрема заступник прем'єр-міністра країни Марат Хуснулін доповість Путіну про реалізацію різних проектів на території згаданих суб'єктів.

"Один із основних пріоритетів усієї роботи президента та уряду Російської Федерації", — додав Пєсков, маючи на увазі покращення соціально-економічних умов у нових регіонах.

При цьому, як повідомляє журналіст Денис Казанський, на тимчасово окупованих територіях все виглядає не так райдужно, як хотілося б агресору. Зокрема, за його інформацією, сьогодні у Донецьку відбувається бунт.

"У Донецьку бунт. Люди вийшли на вулицю і перекрили дорогу через нестерпні умови життя та відсутність води. Щось не дуже добре живеться з Росією", — написав Казанський у Телеграмі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Росії не все так добре з фінансами, як агресор намагається розповідати. Зокрема, диктатор Путін заявив , що нібито доходи бюджету Росії зростають, але зайвих грошей у країні немає. Саме тому, за його словами, слід стежити за фінансовою дисципліною. При цьому експерти вважають, що незабаром росіяни почнуть бунтувати через те, що гроші йдуть на війну та "нові регіони".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини