Головна Новини Світ Росія На ультиматуми Байдена Путін намагався апелювати до "ядерної потужності" Росії - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

На ультиматуми Байдена Путін намагався апелювати до "ядерної потужності" Росії - експерт

Пресконференція Володимира Путіна у Женеві відбулася раніше пресконференції Джо Байдена

16 червня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін на пресконференції за підсумками переговорів на віллі Ла Гранж у Женеві в середу, 16 червня, озвучував ті тези, які адресовані виключно російській або проросійській аудиторії. Про це порталу "Коментарі" розповів політичний оглядач Павло Нусс.

На ультиматуми Байдена Путін намагався апелювати до "ядерної потужності" Росії - експерт

Володимир Путін на пресконференції у Женеві. Фото: dw.com

"Щойно Байден поінформував, що Путіну були передані 16 пунктів (ймовірно, ультиматумів) у значній частині і по українському питанню. А Путін говорив, що про Україну "говорили побіжно". Також, що не менш важливо, Байден фактично попередив, що про повний зміст переговорів широку громадськість інформувати не стане. Це свідчить про те, що значна частина несе секретний характер", — заявив Нусс.

За його словами, уся пресконференція глави Кремля — фікція і брехня.

"Переговори були у форматі "йди сюди і послухай, що я тобі скажу...". Зради немає. Наразі. Але вже можна сказати, що про реальні результати цього саміту ми будемо дізнаватися, з огляду з дії Путіна і Росії стосовно України й за іншими "гарячими" питаннями.
Але те, що на ультиматуми Байдена Путін намагався апелювати до "ядерної потужності" Росії, — це факт. Але в США то усвідомлюють, що мавпа з гранатою в руках — краще мавпи з ядерною ракетою, а тому пошуки компромісних рішень — пріоритет. Але без здачі інтересів своїх союзників, в тому числі і України", — акцентує політичний оглядач.

Крім того, як вважає експерт, про Україну говорили довго.

"Погано те, що говорили про Україну без України, але Зеленський докладає усіх зусиль для пошуку зустрічі з Путіним, а не подолання персональної політичної токсичності для США через свою некомпетентність і олігархічно-корумповане оточення. Мене схвилювало те, що з порядку денного міжнародних переговорів випало питання про звільнення заручників. Хоча при президентові Порошенку з такими вимогами до Путіна звертався і Європарламент, і навіть Президент США", — додав Нусс.

Радує, що Байден все-таки готовий продовжувати санкційну політику стосовно РФ у разі продовження її агресивних дій, резюмує експерт.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що близькі до Путіна політики заявили про ймовірне приєднання Америки до обговорення питань Донбасу. Чого очікують від США, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

17 червня 2021, 07:51

Байден передал Путину 16 отраслей хозяйства в США которые просил не подвергать хакерским атакам. Об этом он сказал на своей пресс-конференции. Стыдно "эксперту" этого не знать.


Новини