Головна Новини Світ Росія На відео потрапив момент приниження всієї делегації Путіна в КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

На відео потрапив момент приниження всієї делегації Путіна в КНДР

У КНДР жорстко принизили всю делегацію кремлівського диктатора Володимира Путіна. Момент потрапив на відео, яке злили у мережу

19 червня 2024, 17:09 comments1628
Поділіться публікацією:

Поки кремлівський диктатор Володимир Путін розважається з головою КНДР Кім Чен Ином його супроводжуючих принизили у процесі протокольних заходів.

На відео потрапив момент приниження всієї делегації Путіна в КНДР

Путін в КНДР

"Весь цей натовп міністрів (включаючи главу МЗС та Міноборони) увірвався до зали, став важко зітхати від втоми і влаштовуватися зручніше. А тут зайшов клерк сторони, що приймає, і каже — поки наш лідер не зайшов — всі встали і вийшли звідси. Картинка приголомшлива. Навіть сумна конячка Лавров потрапила в капкан. Не знаю, чи встиг Лавров сказати свою улюблену фразу – трансляцію перервали. Але приниження потрапило у прямий ефір і тепер увесь світ бачить, що навіть у КНДР до путінських соратників ставляться, як... ну ви зрозуміли", — зазначив політолог Кирило Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін із дводенним візитом відвідав Північну Корею. З нагоди цього візиту вулиці Пхеньяна прикрасили портретами Путіна, вивісками про "міцну корейсько-російську дружбу", вітальними банерами та прапорами Російської Федерації.

Відомо, що останній раз Путін відвідував КНДР у 2000 році, за часів Кім Чен Іра – батька нинішнього північнокорейського лідера. Восени 2023 року Кім Чен Ин відвідав Росію. Цей візит, ймовірно, був пов'язаний із домовленостями щодо постачання ракет KN-23/24, які вже на початку 2024 року були запущені проти України.

Крім цього, відомо, що під час візиту диктатори підписали договір про всеосяжну співпрацю. Також відомо, що Північна Корея потребує допомоги РФ для того, щоб створити ядерну тріаду. Водночас, Путін хоче отримати від КНДР більше зброї та боєприпасів для ведення війни в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини