Головна Новини Світ Росія Наговорив собі статтю: російському коміку загрожує 7 років в'язниці за підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Наговорив собі статтю: російському коміку загрожує 7 років в'язниці за підтримку України

Коміка можуть затримати в Туреччині та екстрадувати до Росії

13 липня 2022, 18:08 comments1072
Поділіться публікацією:

У Росії порушили кримінальну справу на одного з найвідоміших коміків Росії Максима Галкіна, який засуджує війну в Україні. Його звинувачують у поширенні так званих фейків про армію країни-агресора. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів російський депутат Роман Худяков на своїй сторінці в Instagram.

Наговорив собі статтю: російському коміку загрожує 7 років в'язниці за підтримку України

В'язниця. Фото: із відкритих джерел

"Проти Галкіна порушено кримінальну справу. Він наговорив собі статтю. І вона передбачає висновок", – порадів депутат.

Роман Худяков заявив, що Галкіну не вдасться уникнути віднесеності, ховаючись за кордоном. У тій же Туреччині, де комік любить бувати разом із своєю родиною, його можуть дуже швидко затримати та екстрадувати до Росії.

Худяков уже навіть підрахував, що з огляду на те, що артист уже сказав на публіці, йому доведеться "відмотати" за колючим дротом приблизно 7 років і це ще без урахування того часу, що він проведе в СІЗО.

Зазначимо, Максим Галкін з перших днів повномасштабного російського вторгнення в Україну став, наче "білою вороною" в Росії, адже він не став мовчати, як інші його колеги з шоу-бізнесу, він публічно заявив про те, що засуджує війну проти України та вимагає припинити кровопролиття в Україні. Крім того, комік досі публічно висловлюється про жах війни і засуджує злочинний режим Путіна, перебуваючи в Ізраїлі. Він дає концерти, де теж говорить про війну та публічно засуджує путінський режим. При цьому пародист неодноразово освідчувався в любові до своєї країни, говорив, що Росія – це не влада.

Читайте також на порталі "Коментарі" — генерал-майор Марченко дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим для Лукашенка закінчиться вступ у війну – чому він панічно боїться рішення Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини