Головна Новини Світ Росія "Нам жаль український народ": Лавров виступив із новою заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нам жаль український народ": Лавров виступив із новою заявою

Посадовець країни-агресорки, чия зброя знищує українців та руйнує міста, говорить, що "йому жаль українців та української історії"

24 липня 2022, 20:18 comments2124
Поділіться публікацією:

Керівник Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров зробив відверту заяву, що агресивна сусідська країна має наміри змінити законно вибрану владу нашої країни.

"Нам жаль український народ":  Лавров виступив із новою заявою

Голова МЗС Росії Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

Представник путінського  режиму  зазначив, що "йому жаль український народ, який заслуговує на краще" та пообіцяв, що "Росія допоможе українцям повалити антинародний та антиісторичний київський режим", який не дає спокою путінському оточенню. 

Про це інформують пропагандистські  ЗМІ рф. 

Посадовець країни-агресорки, чия смертоносна зброя знищує українців та руйнує квітучі  українські міста раптовими ударами, несподівано говорить, що "йому жаль українців та української історії". 

"Нам жаль український народ, який заслуговує на краще. Нам жаль українську історію, яка руйнується у нас на очах, і нам шкода тих, що піддалися державній пропаганді київського режиму та тих, хто його підтримує, націленої на те, щоб Україна стала вічним ворогом Росії", — так висловився  голова МЗС Росії. 

При цьому, очільник  Міністерства закордонних справ рф Сергій Лавров нарікав на те, що наша країна не має бажання йти на переговори з державою-агресоркою. Лавров ще й  обурювався з того, що Україна має плани щодо  перемоги РФ у цій війні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Лавров розповів, чого хоче Росія після "зернової оборудки" з Україною.Після переговорів про вивезення українського зерна з морських портів Росія готова відновити з Україною переговори щодо більш широкого спектру питань. Як передає портал "Коментарі", таке посилання під час офіційного візиту до Каїра озвучив глава МЗС Росії Сергій Лавров під час спілкування з представниками ЗМІ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 липня 2022, 19:23

У православній банці, один павук - поганий, сварить іншого - гарного. Обидва зацікавлені весь світ занурити у війну.


Новини