Головна Новини Світ Росія Напередодні річниці вторгнення до України Путін зробив відверте зізнання про своє звернення
commentss НОВИНИ Всі новини

Напередодні річниці вторгнення до України Путін зробив відверте зізнання про своє звернення

Путін сказав, що він не може слухати свої послання, бо це "дуже важко"

23 лютого 2023, 16:39 comments1300
Поділіться публікацією:

23 лютого російський президент Володимир Путін з нагоди Дня захисника Вітчизни прийшов покласти вінок до могили Невідомого солдата у Москві. Саме там, спілкуючись з так званими ветеранами, яких зібрали для його масовки, він визнав, що його послання до Федеральних зборів 21 лютого важко було слухати навіть самому.

Напередодні річниці вторгнення до України Путін  зробив відверте зізнання про своє звернення

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Відповідне відео поширюють російські ЗМІ.

 У ролику Путін під час спілкування зі спеціально зібраною для нього масовкою згадав про своє двогодинне звернення до Федеральних зборів 21 лютого. Російський президент цього разу таки сказав правду і визнав, що йому самому було б важко це слухати. 

"Ви сказали про послання. І, знаєте, звичайно, все слухати дуже важко. Там майже дві години. Я б сам, напевно, насилу все це вислухав, якби мені довелося слухати. Сказати — легше, ніж слухати", — сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помічник Путіна розсмішив поведінкою під час його виступу. Помічника  президента  РФ  Володимира  Мединського користувачі соцмереж  відзначили  за  дивну  поведінку, коли Володимир Путін виступав зі  зверненням до Федеральних зборів. Будучи присутнім під час  двогодинної  промови диктатора, Мединський,  як міг, боровсь з  бажанням задрімати. На камерах зафіксовано, як   в  продовженні  промови російського президента Путіна його довірена особа  по черзі моргала то лівим, то правим оком. У соціальних мережах  не пропустили курйозний момент. Та представили  власні  "версії" незрозумілої поведінки  помічника кремлівського диктатора. Відповідні меми та фотожаби добряче розвеселили аудиторію України. Також варто відзначити, що зі сном того дня під час виступу Путіна боролася майже все масовка.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини